Online kursus i ejendomsinvestering

Mit komplette kursus i ejendomsinvestering - Over 12 timers videomateriale!

Overvejer du at købe en udlejningslejlighed og kaste dig ud i ejendomsinvestering? Så er mit online kursus et must have! Det bygger på mine mangeårige erfaringer med at finde, opkøbe og udleje ejerlejligheder i og omkring Udkantsdanmark. Med ganske få midler kan du komme i gang med ejendomsinvestering og købe dit første lejemål!

Kurset består af en lang række videolektioner, hvor jeg gennemgår konkrete eksempler og ellers inddrager alle de erfaringer, jeg har gjort mig inden for udlejning til private. Når du har købt adgang, vil du kunne se kurset, når du vil og du altid have adgang til det.

Din instruktør


Casper Schneidereit
Casper Schneidereit

Jeg har investeret professionelt i ejendomme de sidste 5 år, og driver i dag et ejendomsselskab med et tocifret antal lejemål. Det har været en lang og hård rejse, hvor jeg har lavet enormt mange fejl og påført mig selv rigtig mange ekstraudgifter på grund af manglende viden og erfaring. Alt det jeg har lært om ejendomsinvestering og boligudlejning er komprimeret ned i dette online kursus!


Hvad siger kursisterne...

"Caspers danske kursus i ejendomsinvestering er uden sammenligning det mest udførlige og mest “nede på jorden” jeg endnu har investeret i. Selv alle de små (og vigtige) detaljer bliver behandlet og videoerne kan ses i den hastighed der passer mig. Selvom jeg har en del års erfaring med investering og udlejning af ejendommme, så har jeg lært nye ting der let vil give mig et 10X afkast."

Mikael Rieck
Stifter af Marketers.dk"Allerede fra første lektion kan man mærke hvor meget tid og energi Casper har lagt i dette kursus. Det er ikke bare et overfladisk kursus om ejendomsinvestering, men en dybdegående manuel der indeholder alt man har behov for som ejendomsinvestor, baseret på de erfaringer han har gjort sig ved at opbygge en ejendoms portefølje på 13 ejendomme.

Det der overraskede mig mest ved kurset var alle de lektioner fokuserer på hvad der sker efter du har underskrevet købsaftalen. Hvad med renovering? Hvordan finder jeg den rette lejer? Hvordan undgår man at bruge for meget på driften? er bare nogle af de spørgsmål han besvarer og viser hvordan han har løst. Det at købe ejendommen er nemlig kun en lille del af investeringen, for det er i driften pengene tjenes og hvordan sikrer man sig et godt afkast på samme tid med glade lejere? Det virker til at Casper har knækket koden til det.

Efter at have fuldført kurset sidder jeg blot og venter på at finde den rette investering."

Christian Soelberg Due
Mininvestering.dk

Lektionsoversigt


  1. Introduktion
Tilgængelig i dage
dage efter du har fået adgang
  18. Afrunding
Tilgængelig i dage
dage efter du har fået adgang

Ofte stillede spørgsmål


Vil jeg altid have adgang til kurset?
Ja. Du har livslang adgang til kurset, og du vil derfor kunne se det igen og igen.
Hvor mange gange kan jeg se kurset?
Du måse kurset ligeså mange gange du vil. Der er ingen begrænsninger på dette.

Kom i gang nu!